HINNASULA - MEIL ON PARIMAD HINNAD JA TASUTA TARNE! KUI PEAKSID LEIDMA PAREMA HINNA, EDASTA MEILE PAKKUMINE!

Vedrumadrats & Sleepwell – avame eesriide!

Kuidas Sleepwelli vedrumadrats sünnib ja mida teeb selleks tuntud brändi taga tegutsev ettevõtte, et oma toodete kõrget taset hoida, selgitab Hilding Anders Baltic AS müügijuht Raul Palis. Sleepwell on üks enimostetud voodi- ja madratsibrände. Võib eeldada, et see ei ole juhuslik. Ka suurem osa hotelle on toad Sleepwelli madratsitega sisustanud. See on omaette kvaliteedimärk juba iseeneses, sest viimane asi, mida üks endast lugupidav majutusasutus endale lubada saaks, on nurin ebamugava voodi pärast. Sleepwelli taga on Hilding Anders Group, mille peakontor asub Rootsis, Malmös. Euroopa ja Aasia juhtiv voodite tootja tegutseb rohkem kui 65 riigis, sh Eestis – iga vedrumadrats valmistatakse suure hoolega ja kontrollitud tingimustes otse Tallinna külje all.

Kontrollitud tootmine ka uutes tingimustes

„Selleks, et vedrumadrats või voodi oleks valmiskujul vastupidav ja mugav, töötab selle kallal palju oma ala spetsialiste,“ selgitab Palis. „Väga oluline roll on tootearenduse meeskonnal, kuhu kuulub mitu tehnoloogi. Tootearendusel käib pidev koostöö ka Hildingu grupi teiste tehastega, näiteks Rootsiga. Sealse tehase ajalugu ulatub suisa 1939. aastasse ja neid pikaaegseid kogemusi ja teadmisi rakendame Sleepwelli toodete valmistamisel ka Eestis,“ kinnitab ta. Nii tagatakse kogu kontsernis ühtlaselt hea tootekvaliteet.

Praeguse globaalse pandeemia valguses on kodusisustus ja tekstiilid eriliselt suure tähelepanu all. Esiteks seetõttu, et inimesed veedavad palju aega kodus. Teisalt seetõttu, et e-kaubandus on vist vaat et ainus majandusharu, mis praegu õitseb. Nii on koroonakriis muutnud toomist ka Hilding Anders grupis. „Et tagada nii klientide kui töötajate turvalisus, mõõdetakse enne tööle tulemist kõikide töötajate kehatemperatuuri. Samuti pöörame senisest suuremat tähelepanu desinfitseerimisele. Seda tehakse tehases alati kahe töövahetuse vahel. Lisaks desinfitseeritakse iga päev tootmispindasid. Kaupade väljastamisel ei lubata autojuhte enam tehase lattu ning toodete väljastamine käib kontaktivabalt. Sellega tõkestame viiruse sattumist tehasesse väljaspoolt maja,“ tutvustab Palis kasutuselevõetud riskide maandamise meetmeid.

Hea vedrumadrats on unekvaliteedi tagamisel asendamatu

Et hea vedrumadrats on unekvaliteedi tagamisel asendamatu element, peetakse Sleepwelli madratsite tootmise juures silmas eelkõige mugavust, kinnitab Palis. Oluline on, et inimese keha oleks öö läbi toetatud õigesti ning hommikul ärgates tunneks ta ennast puhanuna. Selle tagab õigete ning kvaliteetsete materjalide valik.

Vedrumadrats-madrats-kontinentaalvoodi

„Oma toodetes kasutame kangaid, mida peetakse kulumiskindlateks ning mis oleksid pestavad. Paljudel Sleepwelli kattemadratsitel on Eesti Allergialiidu tunnusmärk. Lisaks on paljudel toodetel Sensity-kangatöötlus. Selle tähisega kangastel on n-ö allergiaid vähendav toime. Tegelikult vähendab see bakterite, seente ja tolmulestade arvu madratsikattes, mis võivad erinevaid allergiaid põhjustada,“ selgitab ta. „Lisaks kvaliteetsetele materjalidele, mis tagavad madratsi pika eluea, soovitame seda vähemalt korra poole aasta jooksul ka pöörata ning kasutada erinevaid pooli.“ Oleks tarbetu ja liigne kulu madratsit pidevalt välja vahetada, mistõttu on kahepoolne vedrumadrats kõige mõistlikum valik.

Sleepwell madratsid jagunevad värvide järgi nelja tootesarja: BLUE, RED, BLACK ning TOP ehk kattemadratsid ja üks, mis kindel – ulatuslikust tootevalikust leiab igaüks kindlasti endale sobiva. Juhul kui enda jaoks õige mudeli otsimine ajab kimbatusse, võib lugeda erinevate madratsite omaduste kohta siit või konsulteerida voodipood.ee klienditoega, kust saab vajadusel selles osas nõu küsida.

Usaldusväärsed edasimüüjad

Eestis saab Sleepwelli tooteid osta ainult Hilding Anders usaldusväärsete edasimüügipartnerite kaudu. Tootja ise jaemüügiga ei tegele. „Kõik partnerid, kellega me koostööd teeme, on juba pikaajalised ning koostöö nendega toimib väga hästi,“ julgustab Palis edasimüüjaid usaldama. Et veenduda turvalises ostupunktis, on partnerid loetletud ka nende kodulehel ja seda uuendatakse edasimüüjate võrgu muutumisel. Tunnustatud partnerite hulka kuulub mõistagi ka voodipood.ee.

More Stories
Tekk ja padi kodumaiselt tootjalt Wendre